.comment-link {margin-left:.6em;}

KyberKurat

Idiotismi võidukäik(6): juriidiliselt on kõik korrektne!

Friday, December 23, 2005

EPL ja homoabielud... täna on kuidagi meedia-rikas päev :-)

Paistab, et vaikselt on homoabielude teema hillistenud ka meie seadusloome masinavärki. Nimelt tänase EPLi lugu Eesti peab peagi otsustama homoliitude lubamise või keelustamise

Minu üllatuseks oli palju (noh, kõik on suhteline, kuid mina juba kartsin pealkirja lugedes halvimat) "normaalseid", s.t inimlikke, mitte leimavaid, arutlevaid kommentaare... väike valik siit:

Juss, 06:31 23.12.2005
Olen ka märganud, et homo vastased arvavad/kardavad, et nende lapsed ja tuttavad kohe kõik tormavad võimalust kasutama ja hakkavad homoks... Järelikult teremerel on õigus! Isiklikult arvan, et homode % jääb ikka samaks. Nad saavad ainult oma kooselu seaduslikuks teha.

selge, 01:22 23.12.2005
kogu maailma trend on- homod abielluvad...las minna...adopteerigu lapsi ja taastootku endasuguseid...meessoost emad ja naissoost isad...
tegelt on ses süüdi heterod- tänapäeva naised ei soovi sigida ja abielluda, aga loodus ei salli tühja kohta...las siis heterod hooravad ringi(teevad karjääri) ja homod loovad perekondi...
maailma tuleb võtta sellisena kui ta on, sest hüsteeritsedes netis kriisates küll midagi muuta ei ole võimalik...vaba maa ja vaba rahvas...

Arwaja, 01:38 23.12.2005
Vaadakem inimestele näkku ja südamesse, mitte püksi! Nagu kõik homod ei keera teineteisele taha, harrastavad ka mõned heteropaarid anaalseksi. Jne, jne.
Ma tõesti ei mõista, miks mõnele on probleem Adam ja Evald... Kui on vaba tahe ja mõlemad õnnelikud, lasku käia. Lastega on veidi teine asi, teatavasti vanemaid ei valita ning 2 ema või 2 isa olemasolu ei pruugi meeldida.

Valisvaatleja, 02:42 23.12.2005
Paadunud hetero jaoks on piinlik vaata kuidas siin homofoobikud ja kapihomod oma eelarvamusi välja elavad. Miks üldse riigi asi toppida oma nina inimestevahelise kooselu vormidesse - las inimesed elavad kuidas tahavad ja abielu olgu ainult ususüsteemide poolt tunnistatud. Kõik mis riiki hõlmab peaks olema teist kaudu regulaaritud ehk vara- ja pärimusõiguse jagamise lepingutega. Endal pisikene varsti 2-aastane tütar ja ausalt öeldes on lapsekasvatamine niivõrd tõsine tegevus et ennem näeks lapse üles kasvavad kahe samasoolise vanema armastust lapsele jagavas harmoonilises perekonnas kui mingi rusika ja pliidi vahele surutud vaimuhaige heteropaari armastamata diktatuuri all.
Eestis palju suurem probleem et suur osa lapsevanematest üldse ei hooli oma lastest. See kas armastavad vanemad on soolise orienteerumise järgi missugused pole oluline. Tähtsaim on et laps kasvab üle õhkkonnas kus teda armastatakse ja ta tunneb olevad väärikas inimene. Ise tunnen mõne inimese kes samasooliste "vanemate" perekonnas üles kasvanud ning kõik on heterod. Inimese seksuaalne suundumine lihtsalt pole ümbruskonna mõjust sõltuv - aga siin kommivad ajukääbikud kahjuks seda ei taipa.

paranoidandroid, 07:33 23.12.2005
väga vajalik algatus sotsiaalministeeriumi poolt. esimese sammuna tuleks võimaldada eestli gaydel vähemalt välismaalgi abielluda.

wannab, 11:08 23.12.2005
Ok, pangem siis sellele liidule nimeks mitte abielu vaid eluabi. :))))
Küllap siis on konservatiivide ringkondades rahu maa peal. Tundub, et enam on küsimus terminis kui asja sisus.:)))

1 Comments:

  • Jah, ka mina üllatusin meeldivalt nende normaalsete kommentaaride peale. Vast on siis ikka lootust :)

    By Anonymous Anonymous, at 4:45 PM  

Post a Comment

<< Home