.comment-link {margin-left:.6em;}

KyberKurat

Idiotismi võidukäik(6): juriidiliselt on kõik korrektne!

Monday, April 10, 2006

Lugesin Delfit...Big mistake, big...hudge!

Oehh jahhh... mis ma oskan kosta selle peale, kui keegi "Noorpoliitik" aka Jevgeni Krištafovitš kirjutab pika paskvilli sellest, kuidas Koroli 80 piitsahoopi häbistab Eestit. Juba.. ja kommid seal taga kah...

Ja teiseks, kas keegi Koroli enda käest üldse on küsinud, mida tal selle episoodi kohta öelda on. Kas tema tunneb mingit häbi oma 80 piitsahoobi pärast, mille ta (ärgem unustagem) ise valis, kas ta kahetseb oma teguviisi jne. Mai saa aru, miks mingid suvalised heietavad sel teemal ning yritavad endale poliit-profiiti lõigata... :S

Pealegi, raiuge endale peakolu sisse, et Eesti ei ole USA, mis on lubatud Jupiterile, pole lubatud härjale. Selge on see, et herr noorpoliitik ei tea midagi diplomaatiast. Diplomaatia eesmärk on teisi mitte ärritada ning kui vaja, siis oma eesmärgi nimel ka meelitada-moosida. Väga machiavellilik lähenemine asjadele.

AGA on ka valgust tunneli lõpus... nt see:

vabadus?, 06.04.2006 10:29

See et meie riik ei taha või ei suuda oma aega raisata ja energiat ja muidvahendeid kasutada oma kodanike abistamiseks, see on juba ammu teada.Meil ju siin kohapeal küll ja küll asju lahendada eri poliitiliste klikkide vahel.

Aga tagasi tulles KODANIK Koroli juurde.

1. Sa pead olema ikka puru loll, kui sügaval islamimaade südames ei ennasttäis tõmbad.See kas ahistamine toimus või ei toimunud, see on hetkel (ma kordan HETKEL) teisejärguline.

2. Kus olid KODANIK Koroli ülemused, kes lasid tal hakata jooma seal lennujaamas (kusjuures, niipalju kui mina olen arusaanud, siis oli mehike vormis) ja siis tal omapäi seal ringi jalutama minna?

3. Kui mehikeste missioon lõpeb Eestimaal, siis oli ta veel missioonitäitmisel (vt. küsimused 1 ja 2), siis mis moodi see mees endale jooki lubas üldse?

4. Kui talle määrati 4 kuud vangistust ja TA ISE tahtis osa sellest muuta ihunuhtluseks, siis ei ole siin mitte kellegil õigust kobiseda ja hüsteeriattekitada.

Inimesed näikse unustavat, ka see KODANIK kes ei jaksanud veel natukeaega oodata, et saaks alkoholi tarbima hakata, et maal maa seaduste järgi.Kui meil siin Preatoni või Sposato meie riigi seadusi eirates tegutsesid,siis oli küll rahvas, et näe, kuradi välismaalased....Silmakirjalikkuseks nimetatakse sellist suhtumist.

Teised kommijad mainivad ka, et narkosmuugeldajaid koheldakse paremini, no c'mon... ei ole see ikka nii, nendele ikkagi eelkõige korraldatakse koju toomist ning sedagi alles siis, kui nad on juba mingi aeg kohapeal pokris istunud (nyyd vist tehti kyll mingi leping, et kohe saata kodumaale, aga see selleks... kuni lepingut pole, tuleb sealsete seadustega leppida)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home