.comment-link {margin-left:.6em;}

KyberKurat

Idiotismi võidukäik(6): juriidiliselt on kõik korrektne!

Sunday, March 12, 2006

miss eesti tiss ja siis Mis, Eesti Till?

Et eesti ema monument ehk hiigel tuss juba on... (lisaks ka uus riäliti tuss:P), et nyyd siis uuriks, millal hakatakse Eesti tilli-ilu valima... või on lood meil nii halvad, et seda ei saagi eksponeerida, ilma et tekiks kõusimus mis till, kus on till???

Aga see selleks. Vaatame edasi. Ja iseenesest on ju huvitav, et Miss Estonia on asendumas Miss Tissiga.

...veel. Kõik need, keda siiani on "tantsimas" näidatud, noh, jäävadki jutumärkidesse. Mõni on nagu jube kodukootud porno ja teised aelevad lihtsalt ringi. Ainult ühte kohta võib seni öelda, et ta oskas liikuda, aga seda ka väikeste reservatsioonidega.

Lisa: Ma julgeks avaldada ka arvamust, ning purustada osade illusioonid, et võitja neidise partii oli silikooni abil turgutatud. Nimelt käis too neiu Reporteriga koos mammoloogi/-graafi juures. Loomulikust langemisest ärme räägi, mainime lihtsalt, et tavaliselt kui kontrollis käiakse, siis topitakse see rind kahe plaadi vahele nagu pannkook (kurjad keeeled räägivad, et see ei ole sugugi mõnus ja meeldiv, võib isegi valus olla). Silikooni puhul seda meetodit aga kasutada ei saa, nii et tulebki kontrolli teha ultraheli abiga (mis on tunduvalt kallim btw) nagu Reporteris näha võis.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home