.comment-link {margin-left:.6em;}

KyberKurat

Idiotismi võidukäik(6): juriidiliselt on kõik korrektne!

Tuesday, January 31, 2006

Pullerits tegi tuju heaks

See päev on nyyd juba kyll lõpusirgel, kuid paistab, et mina ei olnud ainuke, kelle hommiku suutis Pullerits "ilusaks" teha...

Hmmm, ehk oleks pidanud loobuma jutumärkidest, sest nüüdseks võtan ma küll juba asja irooniaga. Peale seda kui Helme suutis Kahvlis käia välja idee, et homod, feministid ja sotsialistid (või olid need koguni kommunistid?) on maailma allakäigus süüdi ning kõige kurja juur, paistab Pulleka new found paranoia pelgalt naljakas.
Elagu Helme "püha kolmainsus" või peaks äkki nimetama seda hoopis Helme kuratlikuks kolmnurgaks?

Aga tegelt vana Ekspressi sirvides tuli meelde, kuidas kunagi sai C ja Kga räägitud, et nad ei mõista, miks on sportlaste saavutusi vaja nii põhjalikult meedias kajastada... Miks peab kogu Eestile kuulutama, et lõpuks ometi hüppas see ja see tüüp nii ja nii palju; või too tegi nii palju väravaid??? Et miks seda suure kella külge panna? See on ju nende töö, selle nimel nad elabvad(?), aga eelkõige saavad nad selle eest palka. Miks kunagi me ei kuule, et doktor see ja see (uskuge, mulle lauldi mitmeid nimesid ette, kuid ... ühest kõrvast sisse, teisest välja), et ühesõnaga, miks ei kuulutata tervele maailmale, et sellel kirurgil õnnestus nii mitu seda oppi ja naamitu mida-iganes asja?

Noh, paistab, et lõpuks on EE saanud aru oma rollist ühiskonnas :-) ja otsustanud selle vea parandada, avaldades uudise kuidas südamearstid elustasid mehe "kuuma" verega. Jõudu ja jaksu teile doktorid Rätsep ja Toome.

2 Comments:

  • südamearstidel ei ole MM-i kus kirurgid aja peale opereerivad

    By Blogger Morgie, at 11:38 PM  

  • Aga neil on see eest keskhaiglad, kes vigade korral eemaldavad nad võitlustest

    By Blogger KyKu, at 12:01 AM  

Post a Comment

<< Home