.comment-link {margin-left:.6em;}

KyberKurat

Idiotismi võidukäik(6): juriidiliselt on kõik korrektne!

Wednesday, March 08, 2006

Kalle Kärneriks, kits kärneriks

Käsper jälle kirjutas! Seekord ei jäänud talle ette peldikud, vaid naised tööl. Kõige naljakam on asja juures, et meest nimetatakse kirjanikuks, aga ainukesed ”teosed”, mida mina tema sulest tean, on S&S-lehe veergudel ilmunud paskvillid.

Enivei, seal (Delfis) oli paar toredat kommentaari, mis tõid kohe naeratuse suule:-) (- :

mufik, 07.03.2006 10:32
Ega see, et mõni tolvan kirjutab, teda veel kirjanikuks tee :)

Naene, 07.03.2006 10:23
Selle artikli kirjutaja ju naljamees, kuigi pole veel 1 aprill aga ta vist harjutab juba:)))

palve, 07.03.2006 11:05
Lp. Kalle Käsper
Ärge enam kirjutage. Ei ole vaja süvendada vastikust meeste suhtes.

Kusjuures see viimane tuletab mulle meelde, kuidas Elektra kanal2 saates Inno artikli kohta oli arvamust avalduanud, et kui selliseid kirjatykke muudkui tuleb ja tuleb, siis tal tekkib arvamus, et kõik mehed ongi sellised ja arvavadki niimoodi. Nyyd on siis tulnud Inno vol 2 – Kalle!

Kusjuures eriti tore on see, et need kaks meest räägivad nii ”toredad” juttu, mis isegi on omavahel seotud. Nimelt ise on nad valmis küll kõik nõudma, kuid oma panusest ei taha juttugi teha. Nii nagu sõnavabadusega... ahh, mis siin piirata, igasuguse vastutusega kaasneb ka vastutus, aga sellest ei taheta millegipärast üldse rääkida, muudkui mina! Mina! MINA!

Kuskil oli nii ilusti kirjas, et isegi satanistid peavad teistega arvestama... ainult Eesti mees on nii kange, et ei pea teistega arvestama, vaid saab talitada nii nagu süda lustib ja ise paremaks peab. (Loogika seal taga oli selline, et kuigi satanismi eesmärk on lubada endale kõike, mida hing ihaldab, tuleb samas siiski meeles pidada, et samamoodi saab talitada ka iga teine mats sinu enda suhtes – nii et ikka see ”ära tee teisele seda...” printsiip; eesti mees seevasu (Inno s.t) ei pea aga üldse muretsema oma ihade piiramise pärast. Kohe tuleb millegipärast meelde Tilli-Villi on lapsesuise ütlemisega.)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home