.comment-link {margin-left:.6em;}

KyberKurat

Idiotismi võidukäik(6): juriidiliselt on kõik korrektne!

Monday, April 24, 2006

Naised, naised, naised

Millegipärast saab naistega alati rohkem nalja.

Sünnipäeval jagasid just naised oma "marek pieguse imelised juhtumised" stiilis seiklusi.

Stseen 1:
medinimene ja patsient.
Vaesel tervishoiutöötajal tuleb uurida patsiendi käest, kas viimane seksuaalelu ka elab... aga nagu meie noorsugu ikka... keeleoskus on vilets - kuidas on küll venekeeles seksuaalelu???
Ega midagi, käed ja jalad on olemas ja lõpuks tuleb siis välja selline küsimus:
"A võ seksualnaja zizn zibjotje?"

Sekskond muidugi pakkus, et tegelikult poleks pruukinud ümber palava pudru keerutada ja pindanud kohe otse küsima: "Trahhaitjes?" :)

--Vahemärkus: Tekkis ka teooria, miks venekeeles on seksuaalelu palavaja zizn. Teooria oli, et see ei tule mitte sõnast täis(väärtusilk)=polna, vaid põld=poolje... vihjeks niipalju, et teooria oli seotud vajadusega kõiksugu põlde künda ja seemendada.--

Sama medpersoon, sama patsient. Tuleb uurida, kas viimasel esineb vaheveritsust. (Mõni ime, et ta ei teadnud, kuidas see vene keeles on, ma ei saand esimese hooga aru, mida see eesti keeleski tähendab)
Lahendus: "Jesli u vas adna menstruatsia kontsalas a drugaja esjo nje natsinala, tagda krov idjot?"

Stseen 2:
Naistel vaja traati. No kust seda ikka mujal saada kui rauapoest. Lähevadpoodi, vaatavad: keset saali seisab suur (no ikka väga suur) traadirull. Meetri-hind on ka imeodav. Lähevad siis näitsikud müüja juurde ja küsivad seda traati 90 cm. Selle peale müüja teatab, et seda müüakse ainult rulliga, s.t et tuleb osta kogu 485,5 m (selgus, et õige nummer on hoopis see:) 143,8m traati. Selle peale naised küsivad kui ühest suust: "Mida teeb inimene 485.5 m 143.8 traadiga???"

Kuna nemad sellisele hunnikule ei suuda rakendust leida, traadiostingud jätkuvad. Vaatavad, et Keila kaablil on päris kobe toodang. See nende kaabel võiks ka asja ära ajada. Jäme selline, normaalne ja paindub ka hästi.

Lähevad siis müüja juurde ja küsivad, et kas seda kaablit meetriga ka müüjakse? "Kaablit ainult meetriga müüaksegi!" kõlab vastus. No kus need naised pidid teadma - eelmine müüja oli neid ju nii ettevaatlikuks teinud.

Ütlevad siis, et võtaks seda kaabrit seal 90 cm. Müüja jälle ütleb, et nad alla meetri ei müü ning lisaks teeb imestunud nägu, et mida küll tehakse nii lühikese kaablijupiga.
'Naised jälle: "Ei, ei, meil on vaja täpselt 90 cm. Me võime maksta meetri eest, aga lõigake meile see 90 cm jupp. See kaabel on ju nii paks, et meil kodus pole midagi, millega seda lõigata."
Müüja:"Kui teil ei ole seda millegagi lõigata, kuidas te seda siis kasutada saate???"

Ok, müüja leiab, et las naised ise teavad. Igaks juhuks aga küsib üle, et millist kaablit nad tahtsid.
Naised: "Seda kollase-punase kirjut."
M:"Ahaa, see on kolme kanaliga, kas teil ikka kindlasti oli sellist vaja?"
Naised: "Jajaa, see on ilus punane, sobib küll!"

Täpsustuseks niipalju, et traati-kaablit ei olnud vaja sihtotstarbeliseks kasutamiseks, vaid raamkonstruktsiooniks kodukaunistuslikul otstarbel (te kõik saite ju eelmisest lausest aru, eksju ;-) Ühesõnaga, oli vaja millestki moodustada suurt rõngast unenäopüüdjale.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home