.comment-link {margin-left:.6em;}

KyberKurat

Idiotismi võidukäik(6): juriidiliselt on kõik korrektne!

Sunday, April 23, 2006

Ohh ja ahh ehk kaks mõtet SDE blogist

Esiteks nende viimast sisekannet lugedes sain aru, et ka poliitikutel on huumorimeel: "Eriti koomiline on kompromissettepanek, et palkade suuruse peaks kinnitama täitevvõim. No kulla mees, kust need palganumbrid siis täna tulevad? Tambovist või?" (Autor humorist Nestor)

Aga teiseks kui ma algusest lootsin sealt mingit tarka asja tulevat... siis... raputame endale tuhka pähe ja neame oma naiivsust. Tegemist on lihtsalt järjekordse propagandakanaliga, mis on nende kodulehe ja PRosakonna pikendus. Tahaks neid tegelikult selle eest boikottima hakata, et nad julgevad uut meediat niimoodi kuritarvitada... sest kas pole nii, et need blogilugejad, kes loevad ka teisi blooge peale oma naabri Niina ja kolleegi Kalle, ühesõnaga need potentsiaalsed indiviidid, kes ka nende blögi (sic!) loeksid, on keskmisest eestlasest ehk intelligentsemad, analüütilised ning tähelepanuvõimega, mis ületab kolm sekundit. Selline sihtgrupp aga ei taha mingit mula! (Tegelikult on blogi ju ideaalne koht, kus oma seisukohtade tagamaid inimestele nende omas keeles seletada.)

Võtku eeskuju teistest rohkem või vähem tegev-poliitikutest, kes ka blogivad... või teistest grupi-blogidest. Palun, tehke endale selgeks, mis see blogi selline on, enne kui hakkate sinna midagi kirjutama.

PS: Ma tunnen endal moraalset kohustust oma pahameel ka e-kirja teel SDEle edastada. Sel juhul on vähemalt tulevikus loota paranemist või teisel juhul, kui progressi ei ilmne, siis ... noh, teeme omad järeldused.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home