.comment-link {margin-left:.6em;}

KyberKurat

Idiotismi võidukäik(6): juriidiliselt on kõik korrektne!

Friday, May 05, 2006

Mida prset!!!???

Kas see on normaale või???

PMi pealkiri - Kohus saatis kasutütre vägistaja kolmeks kuuks vangi - *#%@ mees sai oma pattude eest: "kasutütre vägistamine, vägistamiskatse, kasutütre ema peksmine ja purjuspäi sõidukijuhtimine", kõige selle eest sai ta mingi niru trahvi... ja alles trahvi tasumata jätmise eest pisteti ta pokri... kolmeks kuuks (sic!)...

Welcome to Estonia! Minu usk Eesti kohtuvõimu aiva väheneb.

1 Comments:

  • Aga põhjus, miks kohtunik nii otsustas: kannatanud ise palusid lühikest vangistust. Et ilma tolle tüübita ka ei saada hakkama. Pigem lööb siin välja Eesti vähearenenud sotsiaalabi süsteem, mis ei suuda kuriteo ohvreid aidata (ka materiaalselt), nii et need peavad pigem valima kurjategijaga koos elamise kui päris kodutuks muutumise.

    Aga iseenesest on midagi paigast ära küll, kui just täna lugesin kokkuleppest, mille kohaselt kunagine TLÜ ametnik nõustus 5-aastase vangistusega, millest peab reaalselt ära kandma umbes veerandi ja ülejäänud tingimisi. Ja selle sai ta mõnesaja tuhande krooni taskusse panemise ning mõningate dokumentide võltsimise eest. Kusjuures sellega ei kujutatud ühelegi inimesele otsest füüsilist ohtu, kedagi ei vägistatud, keegi ei saanud surma. Raha on olulisem kui inimese tervis ja elu Eesti Banaanias?

    By Anonymous Anonymous, at 11:14 PM  

Post a Comment

<< Home