.comment-link {margin-left:.6em;}

KyberKurat

Idiotismi võidukäik(6): juriidiliselt on kõik korrektne!

Thursday, August 24, 2006

Kirjutage, rahvas, kirjutage!

Mul ei ole enam sõnu… olukord on murettekitav…

Giustino on netis alustanud üleskutsega, et valimisõigusega kodanikud annaksid enda esindajatele teada, keda nad soovivad… või ei soovi presidendi toolil näha. Mõnes mõttes sarnane iva on ka Linnaril, kes soovitab oma valitud rahvaesindajate poole ka hiljem pöörduda ning tuletada neile meelde, keda nad ikkagi esindavad.

Ühesõnaga… mina teen ettepaneku hakata masendavat ja kohutavat erakonda kirjadega pommitama, et nad sellise avaliku lauslolluse, totruse, sõgeduse ja äärmiselt ebademokraatliku käitumise lõpetaksid.

Ja veel ei teeks paha ka Arnoldile endale kirjutada: ”Mees, tule mõistusele!” Pealegi hea president ei tohiks oma sõnu süüa, aga meie Arnold ju kuulutas, et tahab et Riigikogu saaks ise oma Püha Kohusega hakkama – valiks ise presidendi ära. Õige presidendina ütleks ta, et ei kavatse valijameeste kogu ees kandideerida. Sedasi kuulaks ta ka oma naise häält (mis soovis, et ta abikaasa ei kandideerikas enam) ning ega oma südamehääle kuulamine ka paha ei teeks… ega kepikünd ei ole ainus asi, mis tervislikust seisundist kõneleb.

Kõik ju teavad seda nalja, et Rüütel valmistub Ussa sõiduks ning Põõsaga kohtumiseks. Õpetatakse talle siis ka mõned viisakuslaused a la „How are you?”, „How’s the wife?”, „How’s the weather?” jne. Noh ja tuleb siis lennukist maha ja küsib Bushi käest „Who are you?!”

Kui see olekski pelgalt anekdoot, siis oleks ha-ha-ha, aga meie võidupüha-mis-on-tegelikult-pidupäev=vabariigi aastapäev, toob kuidagi mõru maigu suhu.

PS: Eks ma varsti kirjuta siia ka ühe loo Arnoldist kui inimesest, kes võib päris tore vanamees olla, aga… Tavalisele mehele antakse tema vanadusnõtrus ja…”ealised iseärasused” andeks, siis presidentidega on lugu karmim. Ei taha enam iga presidendi kõne puhul silmi peast häbeneda… või naeru tagasi hoida.
Pealegi anname nüüd Raunale ka puhkust. Ega pole kerge elada sellises stressis, kus iga hetk kui ülemus ei maga, pärlendab vaesekesel higi otsaees.

Nii et tõuske üles tegudele!
huvitav, kas siis nad ka jätkaksid oma idiootsusega, kui ca 10 000 inimest neile kija saadaks ning käsiks jura ära lõpetada.
PPS: Kahju on see, et neid ei saa ärvardada, et viid oma maksukroonid linnast välja... ähvardus välismaale tööle minna kui Rüütel saab presidendiks või kui nemad jama ei lõpeta, ei tundu eriti tõsiselt võetav... :S

1 Comments:

  • "huvitav, kas siis nad ka jätkaksid oma idiootsusega, kui ca 10 000 inimest neile kija saadaks ning käsiks jura ära lõpetada."

    Jah, jätkaksid küll. Kardan et isegi 100.000 kirja seda ei takistaks. :(

    By Blogger Larko, at 3:17 AM  

Post a Comment

<< Home