.comment-link {margin-left:.6em;}

KyberKurat

Idiotismi võidukäik(6): juriidiliselt on kõik korrektne!

Thursday, November 30, 2006

Tsepelinid, dirizaablid, aerostaadid ja muud õhulaevad

Et siis dirizaabel (mis tegelikult ei olegi dirizaabel, vaid aerostaat)... pani plehku.

Kui aus olla, siis ma olin eile uudiseid vaid poole silma-kõrvaga jälginud ja arvasin, et see on järjekordne nali a la Ratas ja esinduspurskkaev. Aga võta näpust. Polnud tegemist mitte kujuteldava õhulaevaga, vaid päris ehtsa õhupalliga.

Ahjaa, paluks mitte unustada, et see jama läheb maksma pool milli. 15 tuhhi õhupalli (ok, ok aerostaadi) maksumusest küll hüvitatakse, siis arendustegevuse ja kaamera maksumuse peab vist ikka maksumaksja kinni plekkima. Suva see pallikese maksumus, LV võiks vahetust teha ja ise selle uuesti kinni maksta, samas kui see ELI võib ise see pool milli kinni köhida.

PS: Kas ainult mulle tundub, et selliste "õhunaljade" puhul on kogu operatsiooni olulisim osa see köis/tross, mis asja maaküljes hoiab. Nii palju kui mingid uudised seda, khmmm, nööri näitasid, siis ma ei imesta, et see vastu ei pidanud. Tavaliselt võetakse ikka veel karmim köis kui tegelikult vaja, aga ju need siis tahtsid alguses hambaniiti võtta, aga keegi arvas, et veidi närgaks jääb... võtsid siis hoopis natuke paela.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home