.comment-link {margin-left:.6em;}

KyberKurat

Idiotismi võidukäik(6): juriidiliselt on kõik korrektne!

Wednesday, September 20, 2006

Kes pakub rohkem ehk enam(üle)pakkumine poliitikas

Paistab, et tulevase keskmise palga ennsutamine/lubamine on hoogu läinud. Nüüd paistab Savipätsi 25 tuhhi aastaks 2010 juba tagasihoidlikuna, sest Unzip pakub 2021.aastaks 40 kilo. Huvitav, kas järgmisena tuleb keegi BezRublast välja ideega aastaks 2025 ja 50 tonni?

Aga, poisid, miks te nii tagasihoidlikud oleme... 100 000 on ju ilus ja ümmargune number... ja teine ilus number on nt 2020. Kuidas siis oleks? Kes pakub rohkem?

Aga "tõsisemalt" rääkides on Savika plaan isegi teostatav. Tuleb ainult Taligaga veidi läbi rääkida ning kehtestada miinimumpalgaks 20 tuhhi. "Tööandja, kes seda maksta ei jäksa, polegi midagi väärt", mistõttu pole lugu, kui osad ettevõtjad pankroteeruvad.

Ja see, et inimesed kaotavad töö... это называется жизнь. Ühesõnaga ongi saavutatud situatsioon, kus kõik, kes töötavad, saavad vähemalt 20 tuhhi, ning kuna neid inimesi ei ole palju, siis kõrgete riigiametnike veel kõrgemad palgad aitavad ka selle keskmise palgakese tõsta soovitud kõrgustesse. Voilà - problem solved.

Appi!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home