.comment-link {margin-left:.6em;}

KyberKurat

Idiotismi võidukäik(6): juriidiliselt on kõik korrektne!

Thursday, June 22, 2006

Kui ise ei jaksa kirjutada, las kirjutavad teised

Ühesõnaga mmmõnus lugemine. Küsimusi on küll rohkem kui vastuseid... aga
a) see on algus
b) tekitab rohkem usaldust kui kivisse raiutud dogmade kuulutamine, ükskõik on need uued või vanad
c) igaühe mõttelennule jääb ka ruumi, on see iroonia, siiras mure, nostalgiline nukrus või hoopis isalik märk üleannetu lapse suunas

Eriti meeldis mulle ... hmm, mis on selle õige filoloogiline termin, mitte eufenism aga...? oehh, vanadus juba kolistab ukse taga... ühesõnaga paljude "lemmiknoormehi" oli kirjeldatud kui noormehi, "kes kannavad nöörsaapaid, mundripükse ja musta jopet ja kes pügavad oma juuksed väga lühikeseks". Ühesõnaga mulle meeldis see ümbernurga väljendusviis.

Aga teine tore asi, mis ma avastasin oli viimase EEs on jällekord Vooglaid jun. avaldanud arvamust soorollide teemal. Ma ei ole eriline vandenõu teoreetik, nii et ma ei arva, et varsti oleks oodata ka tema ilmumist poliitikasse...

Kokkuvõttes ma hakkan juba igakord naerma, kui keegi räägib naiste "kohustusest" sünnitada kui mingist vastukaalust või millest iganes... ühesõnaga seotakse see meeste kohustusliku sõnaväeteenistusega. Kui ma õigesti mäletan, siis 82 sünniaastaga isastes on ainult 30% läbinud armeeteenistuse ning see number on langemas. Mul on minllegipärast kuri kahtlus, et kokkuvõttes saab iga aastakäigu emastest lapsi rohkem kui ainult iga kolmas ja neid saadakse ka rohkem kui üks. Neid ei pruugita saada küll kohe peale keskkooli või ülikooli ajal (teate küll see aeg kui enamasti teenistusse minnakse), kuid millalgi elu jooksul neid saadakse.

Varro V sõnavõtt tuletab meelde Punase Seikleja mõtisklusi teemal traditsiooniline macho metromehe kuues... ühesõnaga, mees oskab ja vahel ka suudab nõusid pesta ning ülistab naist ja tõstab ta pjedestaalile kuna ainult tema on võime elu luua, mis tõttu peaks tema roll ka sellega piirduma ning nendesse piiridesse see nõudepesuvahendit armastav mees oma kaasakest suunabki.

Oki, I probably did a little injustice to all parties conserned, andestust, lugesin just Da Vinci koodi... teate küll the sacred femine and all.

2 Comments:

  • Mulle tekitab muret peamiselt see, et kui mõni vooglaid või pullerits otsustab Künka otsa kandideerida, läheb ta sinna nagu naksti läbi, sest ta sõnastab nii mitmegi eestlase mõteid.

    Kui on sünnitamise kohustus, peaks vast järelikult ka meessool siginemise kohutus olema, üth ilma teiseta ju juhtuda ei saa. Ilma seemneta sünnitamine pole ju võimalik.

    Kuhu aga sel juhul kogu võrrandis sõjaväeteenistus jääb? Kroonuteenistuse esimestel nädalatel kiusas mind omal ajal siginemisele soodsate tingimuste puudumine, kuna kasarmust välja ei lastud. Võib-olla rahuldaks vooglaide ja pulleritse välibordellide kehtestamine, kus toimuks kroonuteenistusse sel eesmärgil kutsutavate tütarlaste viljastamine ajateenijate poolt? :-P

    By Blogger Larko, at 1:26 PM  

  • Noh, jahh, tsiteerides klaassikuid: ”Being a father is more than a quick shag at the back of a casio against the rubbish bins. It’s being there day after day after day”.

    Juhtusin peale ETVst Juuksurisalongile… sealt on see mõte pärit. Nii et pole neile poistele vaja midagi oma seemet külvata, sellega saab iga poisikluttki hakkama. Fred Jussi kunagi ütles ka midagi sarnast, et isadus ei ole ainult seemendamine... kuigi tema vist ütles seda veidike delikaatsemas vormis.

    By Blogger KyKu, at 5:03 PM  

Post a Comment

<< Home