.comment-link {margin-left:.6em;}

KyberKurat

Idiotismi võidukäik(6): juriidiliselt on kõik korrektne!

Wednesday, October 05, 2005

Kriminaalne elevant oli reedel Krahlis...LAHE!


Lõpuks ometi õnnestus L'l mind Krahli vedada. Ma poleks arvanudki, et see saab nii lahe üritus olema. Ma küll läksin sinna eelkõige turvameheks ning toeks ja õlaks, mille najal nutta, aga mul oli nii funnnn!

Ja palju tuttavaid nägin...kohe jube palju, paistab, et ka teised teavad, mis on hea :)

Ja siis veel tolle õhtu jooksul mul pidi süda peaaegu kolm korda seisma jääma... aga see selleks, tegemist oli pelgalt eksitusega... kahjuks:)

Ega me sinna neid saksa omi kuulama ei jäänudki, nii kui Soteerius ja Elevant olid ära olnud läksime me edasi sünnipäevale. Mitte, et meid kutsutud oleks, aga see selleks. Me kutsusime end ise :)

Tegelt oli küll nii, et tahtsime E'ga rääkida, aga tema telefoni oli postkastis. Teades, et ta pidi bailama Laura juures, helistasime sünnipäevalapsele ja ütlesime, et me astume läbi.

Kingitust meil muidugi ei olnud, kuid selle probleemi me lahendasin poes, kust L oma sigaretivaru täiendas. Seal seinapeal nimelt laiutas tolle sama kontserdi plakat, kust me just tulime, selline ilus ja roheline ja alasti mehe pildiga... :) Saigi siis see Laura jaoks kaasa võetud. Ta ei olnud kyll nii õnnelik nagu me oleks lootnud. Paistab, et ta ei näinud seal seda irooniat, mis meie...

Aga mis teha, inimesed on erinevad.

2 Comments:

  • feminist, kes kingib paljaste meeste pilt?? aiaiai. kas see on siis ilus? vahvad kirjutised kusjuures siin.

    By Blogger Marek, at 2:48 AM  

  • Aga võibolla just feministidel on yle visanud, et kõik ainult paljaid naisi eksponeerivad? Rohkem võrdsust!

    By Blogger KyKu, at 11:01 AM  

Post a Comment

<< Home